PLUGG PLUGG PLUGG

Hej vänner!

Ja, vad ska man säga, här händer det inte mycket. Jag hade velat att ett dygn skulle ha 36 timmar istället, kan man ordna det? Min vecka har än så länge bestått av jobb, plugg och träning. Hann snabbt iväg in till stan med Sara igår, skönt att bibehålla någon form av socialt liv. Jag tror jag måste omprioritera saker och ting eller helt enkelt planera upp min tid bättre. Tiden är så knapp att jag t.o.m. glömmer av att svara mina kompisars sms, tvingas säga nej till att träffa folk och har börjat ha mardrömmar ganska ofta. Tror det är en varningsklocka. Men snart är skolan slut, sista helgträffen i Stockholm är nästa vecka och efter det väntar en stor certifieringsuppgift.

En annan positiv sak är att om exakt tre veckor idag går jag på semester i TRE VECKOR! Två av dem veckorna kommer spenderas i Thailand med min kärlek. Välförtjänt minst sagt, längtar ihjäl mig.

Jag vet att bloggen har blivit lidande och att det har kommit upp mer förklaringar om varför det inte kommer upp några inlägg än intressanta sådana. Men jag vill som sagt inte sluta. Jag gillar detta, skönt att skriva av sig och när skolan är klar vill jag verkligen lägga mer tid på detta igen. Jag vill skriva om inredningstips, mina framtida uppdrag och om min vardag. Tills dess får ni hålla ut. Senare funderar jag på att sätta dagar då inlägg ska komma upp? Typ måndag, onsdag och söndag. Vad tror ni? Detta blir ju såklart när skolan är klar, då tid finns ;)

Idag är det plugg som står på schemat! Har fått en jättestor läxa som ska in i helgen. Så en stor kopp kaffe har precis klunkats ner och nu ska jag börja plugga. Det som måste göras klart idag är: Budgetkalkyl, Sketch-up ritningen i 3D och sampleboard. Wish me luck ;)

Hur mår ni annars? Är det något ni vill att jag skriver mer om? Berätta för mig!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer