SKA JAG STARTA EGET FÖRETAG?

Hej kompisar!

Jag får en del frågor vad det är jag gör haha. Kortfattat: Jag arbetar som VM och säljare på Tommy Hilfigers butik på Avenyn i Göteborg. Samtidigt som detta har jag studerar till Homestylist & Inredare. Jag har fått mitt diplom som homestylist och har endast certifieringsuppgiften kvar sen är jag certifierad inredare också. Om några veckor ska jag praktisera på IKEA i Kållered, på deras inredningsavdelning. Under denna tiden har jag dels tagit tjänstledigt men kommer jobba några pass för att inte stå helt utan inkomst under tiden. Kämpigt men värt.

Efter jag är helt klar i skolan har jag tankar på att starta eget. Jag vill verkligen detta sååå mycket, detta är min dröm. Så igår var jag på en informationsträff om att starta företag på skatteverket. Mycket givande och jag är nu taggad till tusen på att dra igång!

Jag har ju börjat köra lite inredningsprojekt vid sidan om mitt jobb. Detta tar jag i dagsläget inte betalt för utan jag vill ha jobb till min portfolio. Är det så att du bor i närheten av Göteborg och vill ha hjälp där hemma, hör av er! En fantastiskt möjlighet, eller hur? ;)

Ni kan även gå in på min befintliga portfolio för att se tidigare jobb - klicka HÄR

Maila: info@evelinaramback.se

Ha en fin dag!!

Gillar

Kommentarer