SOM SÅ MÅNGA AV ER FRÅGAT...

Hejsan,

Här kommer ett öppet och väldigt personligt inlägg, men det är många som har frågat mig, speciellt på Instagram.
Som en del av er kanske vet så startade jag och Natasha upp Inredningskanalen förra året. Vi jobbade på stenhårt och mycket av dagarna ägnades åt inspelningar, planering, resor runtom i Sverige, möten, inhandlingar till inredningsuppdrag m.m. Kalendern fylldes i flitigt vecka för vecka och det var inte ofta man hade en ledig dag.

Förra året var nog ett av dem tuffaste åren jag har varit med om. Men också det året jag som person utvecklades som mest i just företagande och ledning/planering. Mycket hände inom familjen och saker jag trodde jag aldrig skulle behöva uppleva, hände. Jag vill tyvärr inte nämna vad som skedde, av respekt till min familj, men det var och är fortfarande tufft.

Jag började mer och mer tänka på min framtid, vad jag vill och vad mina mål och drömmar är. Jag kom fram till att min största dröm i livet är att bli mamma, skaffa barn, leva ett lyckligt liv med Joel och mina två lintottar i ett hus och arbeta på ett jobb jag älskar. Alla personer delar inte samma drömmar, and that´s life. Det får man acceptera.
Jag valde att ta steget ut från Inredningskanalen, då det inte gav mig någon energi, utan tog energi av mig.

Detta var såklart ett väldigt jobbigt beslut att ta, men idag är jag väldigt glad över att jag gjorde det. Det var inte för mig. Men som många av er frågar, så syns jag fortfarande på Inredningskanalens sociala medier. Detta är då jag kommer medverka i två kommande avsnitt som ännu inte har blivit släppta.

Jag har velat förklara detta för er, men har liksom inte riktigt vetat hur jag ska säga det. Det är så mycket mer till historien, men detta vill jag inte gå in på. Jag är självklart glad för att jag fick uppleva alla saker som kom med Inredningskanalen och ångrar absolut inte att vi körde igång idén. Men som sagt, det var inte för mig.

Idag jobbar jag istället på Intersports koncept store i Kungsbacka som Visual Merchandiser och klädansvarig. Jag älskar mitt jobb och mina kollegor. Jag är fylld med energi och har tid till att umgås med familj och vänner. Jag har börjat tycka att träning är roligt igen, efter världens paus därifrån. Allt på grund av brist på motivation och energi.

Vi har bara ett liv, vad vi vet, man får ta vara på det och fylla dagarna med saker som gör en lycklig.

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Susanne
Susanne ,
Du är bäst ♥️
evelinaramback
evelinaramback,
❤️❤️❤️
nouw.com/evelinaramback
IP: 82.99.3.229