Söndagen i Stockholm - Hemgång

Godmorgon fina ni,

Hoppas ni har haft en underbar start på veckan! Jag själv jobbade igår mellan 12-19:15. Idag väntar jobb 9-17:30, efter det gym. Men nu var det ju inte denna dagen detta inlägget skulle handla om utan söndagens bravader i huvudstaden! Tanken var att detta inlägget skulle komma ut igår, måndag. Men energinivån igår var ett skämt haha...så nya tag idag!

Men nu till söndagen! Det var nämligen sista dagen i Stockholm för denna gången och sista dagen på andra träffen i skolan. Jag är ju i skolan en helg i månaden och resten pluggas på distans. Så i söndags hade vi föreläsning om färgsättning, belysning och ”Sketch-up” (ett ritprogram). Superintressant men dagen var väldigt väldigt lång och stillasittande. Vid 18 åkte jag bort med en klasskompis till t-centralen där vi skulle hoppa på tåget tillbaka till Göteborg. Vi blev lite tidigare så vi satte oss på Starbucks och tog en kaffe. Klockan 23 var vi äntligen framme och sen var det bara raka vägen hem och lägga sig.

Nu ska jag bara göra ett prov sen kan jag kalla mig själv för homestylist! Nu dem två resterande helgerna jag har kvar i Stockholm börjar utbildningen till att bli certifierad inredare. Så hoppas provet går som det ska, skönt att få ett kvitto på att allt slit man har lagt ner äntligen lönar sig!

Måste säga att jag är så glad att jag har tagit detta steget. Jag märker verkligen att detta är det jag vill syssla med. Blir så glad och motiverad. Tack Stockholm för denna gången, vi ses igen om en månad!

  • Skola

Gillar

Kommentarer