SUNDAY 20180304

Vilken perfekt söndag det har varit idag!! Vaknade bredvid mannen i mitt liv. Gjorde sedan iordning mig och åkte till stan för att möta upp min syster. Vi käkade brunch på Johan & Nyström på avenyn. Aldrig varit där innan, riktigt mysigt ställe och supergott käk! Kolla bara...åhhhhh

Efter brunchen gick vi vidare med en extrem matkoma till Nordstan. Vi kollade lite i butiker och satte oss efter ett par timmar på ett fik och käkade kanel/kardemumma bullar. Så goda!!

Nu med ännu mer matkoma haha men det var så värt det! Vi åkte sedan hem till mig och Joel för att kolla på vår ultimata favoritfilm, Herkules! När jag och Angelica ser på den så säger vi replikerna innan dem sägs på filmen haha..bästa Disneyfilmen helt klart. När den var slut åkte jag, Angelica och Joel till min kusin Elin som fyller 16år idag! Riktigt mysig kväll med vår fina släkt. Grattis igen fina Elin!

Nu sitter vi i bilen påväg hem och ska väl bara göra iordning oss för att sova. Upp tidigt imorgon för att ha frukostmöte med kollegorna på Espresso House.

Hoppas ni får en fin kväll!

KRAM

  • WKND

Gillar

Kommentarer