TACK SKA NI HA!!

Måste bara säga ett stort tack till er alla för den fina responsen på den första delen av min bloggserie ”Ångestens Hierarki”. Ni är bäst!

Jag tänkte berätta lite bakgrunden till varför jag har valt att skriva denna serie. Jag har gått igenom några tuffa år. Där jag har blivit mobbad under min uppväxt, av både barn och vuxna. Jag har kämpat mig igenom anorexia, bulimi och daglig ångest. Jag har fajtats länge med hjärnspöken och jag vill hjälpa andra som är i den sitsen jag har varit i. Jag har fortfarande dagar där jag känner av min ångest.

Mobbning, självskadebeteende och ångest är fruktansvärda ämnen som är otroligt viktiga att prata om. Så jag tänker ta med er på min resa genom alla händelser. I första delen av serien fick ni läsa om dagen då jag blev ärrad. Då jag började se ner på mig själv, känna mig värdelös och självkänslan sjönk till botten. Första delen avslutades med en cliff hanger, där jag sa att jag ville bevisa för alla vad jag var kapabel till.

I nästa del kommer ni kunna läsa om hur min viktresa startade. Med andra ord hur jag inledde min väg mot anorexia. Men mer om detta när nästa delen släpps på fredag!

Jag vill verkligen att fler människor ska bli medvetna om psykisk ohälsa. Har ni några frågor eller tankar får ni gärna kontakta mig här på min blogg eller på min mail: evelina.ramback@outlook.com

Tack igen för alla fina ord och komplimanger! Ni alla är underbara, glöm aldrig det. Fina fina ni.

  • Tankar

Gillar

Kommentarer