THAILAND - ANDRA DAGEN

God morgon!!

Andra dagen är gjord här nere i fantastiska Thailand. Jag och Joel startade dagen med att äta frukost och lägga oss vid poolen. Efter någon timma gick vi upp till hotellrummet och packade saker till stranden. Första gången vi var vid stranden, fy vad fantastiskt det var. Man vet ju vad alla har sagt om Thailand, kristallblått vatten och kritvita sandstränder. Helt korrekt, underbart! Vi solade, badade och gick sedan upp till en restaurang som låg precis bredvid. En pizza och passionsfrukts mojito fick lunchen bestå av. Båda delarna extremt goda! Vi begav oss tillbaka till hotellet och tog ett dopp i poolen igen. Jag somnade en stund i solstolen, så skönt. Det började bli dåligt väder och regnet öste ner i någon timme. Så vi passade på att vila lite på rummet och gjorde iordning oss för kvällen.

När solen hade gått ner vandrade vi runt på Katas gator. Vilket annorlunda liv dem lever här nere. Ganska sorgligt i vissa fall men väldigt fascinerande. Staden är ganska ”sliten” och kulturen är helt olik vår. Men vad gästvänliga dem är och jag trivs verkligen här nere. Vi gick och gick, magen började kurra så vi satte oss på en restaurang för att äta middag. JAG ÅT VÄRLDENS GODASTE PHAD THAI!! Inget skämt, fy vad gott det var! Jag var i himmelriket för en stund kan jag lova.

Vi fortsatte kvällen på samma restaurang som vi käkade lunch, men denna gången beställde vi in en ”hink” med passionsfrukts mojito. Den var också fantastiskt god. Denna dagen får helt klart 10/10.

  • Resor

Gillar

Kommentarer