THAILAND - ELFTE DAGEN

Hejhopp!

Dagarna bara flyger förbi här nere, läskigt snabbt. Denna dagen tog vi det väldigt lugnt iallafall, vi var supertrötta efter gårdagens utflykt. Vi ställde ändå klockan på åtta för att kunna gå och lägga oss i tid, imorgon väntar ännu en utflykt.

Så efter frukost gick vi upp, packade ihop strandväskan och begav oss ner till havet. Så mycket folk har kommit ner hit dem senaste dagarna. Alla som ska fira jul här åker väl ner nu. Så stranden var knölad med folk, men vi lyckades hitta två solstolar ändå. Vi la oss under parasollet, drack Smirnoff Ice och bara tog det lugnt. Efter ett tag började magen kurra, så lunch stod härnäst på schemat. Min favvorätt (cashew fried chicken) fick det bli, slår aaaaldrig fel. Fy vad jag kommer sakna att äta thaimat varje dag...tröttnar aldrig.

Efter maten gick vi upp till hotellet, slängde oss i poolen. Joel beställde våfflor och glass, jag tog mig ett smakprov, godkänt ;) Vi låg där ett tag, sen gick vi upp till rummet och gjorde iordning oss för middag. Som ni hör har dagen varit väldigt lugnt och inte så händelserik. Men det var precis vad vi behövde. Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet, drack prosecco och kollade på film.

Mysig, lugn dag! Imorgon blir det utflykt till Phi Phi Island, taxin kommer 5:15...Zzzz...

  • Resor

Gillar

Kommentarer