THAILAND - FJÄRDE DAGEN

Palmer, hav, vita sandstränder, saltvatten i håret och thaimat...livet är perfekt här nere. Nu är fjärde dagen gjord! Vi började morgonen med att kolla på dem två första avsnitten av årets julkalender, ja jag är en sucker för jul haha..döm inte. Efter det tog vi på oss badkläder och gick ner till frukosten och sen hoppade direkt i poolen. Vi låg och sola x antal timmar, tills det var dags att äta lunch.

Duscha, på med nya kläder, sen var vi redo för mat! Vi gick ner till stranden igen faktiskt där vi åt pizzan här om dagen. Den var fruktansvärt god så var bara tvungen att äta där igen. Jag tog pizzan och Joel tog thaimat. Till detta delade vi också på en passionsfrukts mojito. Allt detta med utsikt mot det vackra havet, magiskt.

När vi var mätta och glada började vi gå längst strandpromenaden till Karon. Det är marknad där varje tisdag och fredag. Men när vi hade gått ett tag kände jag att min mage började köra...men vi fortsatte gå. Vi kom fram till Karon och gick till en Starbucks så jag kunde låna en toa och samtidigt passa på att svalka oss. Jag tog en iste och Joel någon slags glass/milkshake. Men vi kände att det är alldeles för varmt för att vara ute och gå på marknad nu. Så vi vände tillbaka till Kata. Planen var att gå till marknaden senare på kvällen igen men det skulle vi snart få ändra oss om...halvvägs till hotellet öppnade sig himlen och VÄRLDENS blixt slog ner i närheten. Lät som in i helvete. Så vi hoppade in i en tuk-tuk sista biten.

Väl på hotellet satte vi på en film i hopp om att regnet skulle sluta. Det gjorde det tillslut och vi gick för att äta middag. Vi åt på ett supergott ställe som hette ”The Kitchen”. Maten var drömgod!

Mätta och belåtna gick vi tillbaka till hotellet, bytte om till badkläder och tog ett kvällsdopp. En riktigt mysig dag! Nu är det daga att starta igång den femte dagen här nere😊
Massa kärlek till er, Kram!

Gillar

Kommentarer