THAILAND - FÖRSTA DAGEN

Hej hej från Thailand!

Första dagen är gjord i detta underbara land. Jag och Joel åkte från Sverige igår 17:25 och landade i Phuket 10:30 lokal tid (04:30 svensk tid). Vi åkte raka vägen från flygplatsen med en transferbuss till vårt hotell och slängde direkt in våra saker på vårt SUPERFINA hotellrum. Vi är så jäkla nöjda! Det första vi gjorde var att svida om till badkläder och hoppade i poolen och käkade lite lunch. Vi solade och både jag och Joel somnade så efter ett tag gick vi upp till hotellrummet igen och tog en ”powernap”. Vi hade satt klockan på 30min men nej hahaa det råkade vi sova igenom så efter två och en halv timma vaknade vi helt yrvakna. Inte så konstigt när vi bara har sovit sittandes på flyget i max två timmar.

Men vi började göra iordning oss och gick ut för att se oss runt i staden vi bor i. För er som inte vet är vi i Kata Beach😊 Vi letade upp en restaurang och åt en efterlängtad Phad Thai, drömgod!!!

Nu chillar vi på balkongen och bara försöker ta in dagen. Vi stormtrivs här borta, som att vara i en saga. Fantastiskt vackert.

  • Resor

Gillar

Kommentarer