THAILAND - SJUNDE DAGEN

Klockan ringde vid nio tiden, jag la mig borta hos Joel och kramades lite. Andra alarmet ringde fem minuter senare och det var dags att gå upp. Vi kammade till oss lite, tog på oss och gick sedan ner för att äta en brakfukost. För denna dagen skulle vi äntligen bort till ett större gym! Vi åt och åt, gick upp till hotellrummet igen för att låta maten sjunka. Sen var det bara att vandra bort mot ”Smith’s Gym”. Det tog ungefär 20min att gå bort dit, men det var det värt. Vi gymmade ett bra tag och sen vandrade vi tillbaka till hotellet.

Efter det passet kan jag säga att poolen satt väldigt fint. Jag var nog mer i vattnet än än i solstolen. Men det är jag ju nästan alltid hahaa...the fish herself.
Vi badade fram till lunch, gick upp och gjorde iordning oss och strosade ner till ”Kata Boutique Restaurant”. Jag beställde kycklinggrytan med cashewnötter och ris, Joel tog en currygryta, supergott bägge delarna!

Mätta och glada gick vi bort längst strandpromenaden, som vi trodde skulle ta oss till Karon. Där vi skulle till “Karon Temple Market”. Vi letade och letade men hittade inte. Vi frågade tillslut någon och dem sa att vi var kvar i Kata. Vi skrattade eftersom vi egentligen visste det. Strandpromenaden som vi gick var ju bara längst Kata Beach, efter den kommer ju Karon. Så en miss blev det men vi tar marknaden en annan dag istället. Istället gick vi tillbaka längst bilvägen där affärer finns. Blev lite shopping där! Vi köpte bl.a. varsitt snorkel set, inför våra två utflykter nästa vecka.

Vi gick tillbaka till hotellet och gjorde iordning oss för att äta middag. Ett nytt ställe testades idag, ”Kata Beach Studio”, supergod mat och trevlig personal. Väldigt små portioner bara men det funkade för mig men Joel tyckte det var en förrätt hahaa...så vi beställde in några kycklingspett till han ;)

Efter maten drog vi till hotellet och kollade på film, det har blivit en rutin, så mysigt. Riktigt fin dag!

  • Resor

Gillar

Kommentarer