THAILAND - TREDJE DAGEN

Tredje dagen gjord här nere i Thailand. Vilken dag! Vi började morgonen med att gymma, så jäkla fin utsikt över hotellets poolområde. Vi körde 20min powerwalk och biceps, bröst och lite axlar. Gymmet var väldigt litet så det fick bli några fler muskelgrupper än vanligt. Men kul var det! När vi var klara, gick vi upp till vårt rum och bytte om till badkläder. Men först ett stopp vid hotellfrukosten innan vi hoppade ner i poolen. Varför kan inte varje dag hemma se ut så här? Gymma, hotellfrukost, sola och bada? Hade inte gjort mig något haha...

Efter en snabbvisit vid poolen vandrade vi upp till rummet igen. Vi duschade och gjorde iordning oss för att ta et taxi in till Patong. Chauffören släppte av oss på köpcentret ”Jungceylon”. Stort och fräckt! Vi gick runt där ett tag innan det var dags att börja leta upp ett ställe för att käka lunch. Både jag och Joel har världens sämsta lokalsinne så det tog sitt lilla tag och vi tappade bort oss lite på vägen. Men tillslut hittade vi ett ställe, E.A.T (European and Thai).

Mätta och glada vandrade vi bort till Patong Beach. Där låg vi ett tag och tag varsin mojito. Så himla vackert där, eller överallt rättare sagt. När vi kände oss nöjda med stranden satte vi oss i en tuk-tuk hem. Så fort vi hade satt oss i den började regnet ösa ner! Hahhaa snacka om tajming.

När vi kom fram till hotellet levde vi livets liv i poolen. Vi myste, drack drinkar och bara tog det lugnt. Åhhh så mysigt!
Vi gjorde sedan iordning oss för att äta middag. Vi åt på samma ställe som vi gjorde första kvällen. Men jag var väl inte superimpad denna gången. Det var gott men njaa inget jag skulle äta igen. Nudlarna var alldeles sladdriga och för mjuka.

Vilken dag, helt underbar.

  • Resor

Gillar

Kommentarer