TRE DAGARS FÖDELSEDAG

Hej!!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp hela helgen. Då många av dagarna har inneburit firande för mig! 23år fyller jag idag!

Tänkte ta och berätta dag för dag vad som har hänt 😊
FREDAG:
Denna dag var faktiskt väldigt lugn. Jag och Joel var och tränade och storhandlade inför helgens alla födelsedagsfiranden.
LÖRDAG:
Här taggades det upp för fullt inför kvällens tjejmiddag! Jag fixade mig, förberedde lite mat och dukade iordning innan tjejerna kom. Sandra och Salem kom lite tidigare och hjälpte mig med det sista innan resten av alla trillade in. Vi käkade massa, drack vin och hade det så jäkla kul! Senare drog vi till stan och körde ända fram till fyra på morgonen hahaaa..men åh så kul det var!!

SÖNDAG:
Efter den jäkligt roliga utekvällen så blev det en go sovmorgon. Sen var det bara att börja städa och förbereda inför ”kalas” för mig med Joels familj, min syster och hennes man. Vi gjorde tacos och hade en jättemysig kväll.

IDAG (MIN FÖDELSEDAG):
Imorse vaknade jag bredvid världens bästa pojkvän. Han hade planerat en överraskning till mig idag. Han packade varsin väska med saker till oss som jag inte fick veta vad det var. Sen satte vi oss i bilen, köpte frukost på vägen och åkte i en och en halv timma. Jag hade ingen aning om vart vi skulle förrän vi parkerade vid stället. Han hade bokat spa och lunch buffé till oss på VANN!! HAN ÄR BÄST! Fasen så mysigt det var! Nu efter är man helt slut, lever fortfarande i ”relaxmode”. Perfekt avslutning på påskledigheten! På eftermiddagen kom mamma och extra pappa Magnus över på en fika. Dagen var fullkomligt underbar!

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ, POJKVÄN OCH KOMPISAR!!!

Gillar

Kommentarer

eemmaberglund
eemmaberglund,
Grattis igen!🤗
nouw.com/eemmaberglund
evelinaramback
evelinaramback,
Tack fina du🤗🌸
nouw.com/evelinaramback