TREDJE DAGEN - CPH 2018

Tredje dagen i vackra Köpenhamn, vilken resa vi har haft! Jag och Angelica startade dagen med en timmas morgonpromenad. Så himla vackert där vi gick! Vi började att gå bort mot Ørstedsparken. Galet fin park måste jag säga!

Efter det vandrade vi bort till Rosenborgs slott. Där kungafamiljen i Danmark bor. Vi möttes av en stort fint slott med massa soldater utanför med vapen. Vi gick runt i trädgården och kikade in mot slottet. Riktigt riktigt coolt!

Väl tillbaka på hotellet tog vi en dusch och gick ner till frukosten. Vi åt och åt, slutade med matkoma idag igen. Inte så svårt när det finns så goda grejer ;) Vi gjorde iordning oss och sen vandrade vi ut på äventyr. Vi hade bestämt oss för att gå till Glyptoteket som låg i närheten av där vi bodde. Ett riktigt coolt museum!! Det var tavlor målade av Picasso, Monet och Van Gogh. Statyer, smycken och andra saker som var ca 2000 år gamla från romartiden, Egypten och massa andra ställen. Fanns även riktiga mumier!! Ballaste museet jag har varit på.

Efter museet tog vi oss till Vesterbrogade för att käka lunch. Godaste hamburgaren på länge vill jag lova! Efter maten gick vi förbi en mataffär, köpte lite smått och gott och gick sedan till bilen för att åka hem till Sverige igen. Vilken fantastisk resa, så tacksam för allt. Underbara fina familj, tack tack tack!

  • Resor

Gillar

Kommentarer