VARFÖR DET HAR EKAT TOMT...

Hej fina ni,

Jag har verkligen inte haft tid att underhålla bloggen dem senaste dagarna. Jobb, skola och planering för ett husfix har varit i full gång. Husfix??? Kanske ni tänker. Jag har ju äntligen fått mitt diplom som homestylist och nu håller jag på att utbilda mig till inredare. Jag vill ju starta eget är tanken och nu har jag fått ett projekt på ett hus i Skene. Detta sitter jag och planerar väldigt mycket. Men jag ska försöka ta mig tid att skriva på bloggen, jag älskar ju det!

Idag är jag "ledig" och jag ligger just nu i soffan med en kopp kaffe och ska strax göra mig lite frukost. Sen ska jag iväg till Mio, Rusta och raka vägen bort till husprojektet i Skene. Så kul! Jag är så glad att jag har hittat detta intresse. Älskar det!

Nu har jag snackat av mig för denna gången, MEN ni hade kunnat hjälpa mig med en sak! Jag vet inte vad ni tycker är roligast att läsa om...Vill ni att jag går över och skriver om mina bostadsprojekt, alltså mer om heminredning osv. Eller vill ni läsa om mode, vad jag gör om dagarna eller träning? Eller kanske en mixa av allt? Hade uppskattat ett svar :)

Massa kärlek till er!!

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Åh men så kul!! Jag vill gärna läsa om allt, hur du tänker med företaget, dina inredningstips och även din vardag!! Kram fina ❥
Var gärna med i min give away tillsammans med Monyay Club & även Veckans Blogg!
nouw.com/sarakarlssonsse
evelinaramback
evelinaramback,
Tack för ditt svar! Sla försöka fokusera mer på detta, något som jag själv älskar så det ska nog inte vara några konstigheter! Kramar fina du och ha en härlig helg ❤️
nouw.com/evelinaramback