Vecka tre, tvåtusennitton

Innehåller affiliate-länkar

Jacka från Cubus, liknande på REA - HÄR // Manchesterbyxor på REA - HÄR // Skärp - HÄR // Tröja gammal, från Hunkydory


Hallå eller!

Hoppas allt är fint med er? Med mig är det okej, är fortfarande lite sjuk. Hosta och känner mig lite varm, men det börjar gå åt rätt håll! Jag vill verkligen försöka hålla i bloggandet så mycket det går. Det har som sagt varit lite trögt här ett tag, mycket annat som händer för tillfället men men! Här har vi veckans planer:

Måndag: Jobbade mellan 10-19:15. Sen hem och käka, kollade handbollen och sen gick vi och la oss.

Tisdag: Ledig idag! Hade lite hemliga saker för mig imorse, sen har jag bara tagit det lugnt. Ska snart iväg till tandläkaren (visdomstand strular). Efter det blir det att jobba med ett inredningsprojekt!

Onsdag: Jobb 8-17! Morgonmöte dem två första timmarna sen blir det en vanlig arbetsdag. Ska fokusera mycket på att få iordning i butiken så den ser mer attraktiv ut.

Torsdag: Tandläkaren...igen...innan jobb 9-18, hem och umgås med mannen i mitt liv.

Fredag: Heeeeelg!!! Långledig i tre hela dagar, vilken lyx. Dagen idag kommer bestå av plugg och träffa Natasha. Mysigt!😊

Lördag: Sovmorgon är givet! Sen ska jag umgås med Joel. På kvällen ska jag få min julklapp av honom, gå på restaurang och sen väntar ”Brynolf och Ljungs” föreställning på Lorensbergsteatern. Så taggad!!

Söndag: Sovmorgon hehehe, inga planer på förmiddagen. På kvällen ska jag och Joel hem till Sara och hjälpa henne flyttpacka. Blir väl något glas vin där och bara mysa också <3


Vilken fantastisk vecka, hoppas ni får det super!

Kram,

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
Ha en bra vecka fina du<3
nouw.com/juliablomgren