VECKA TRETTIOÅTTA

Herregud vad tiden går fort? Veckorna bara flyger iväg och hösten är HÄR. Det betyder att vi på Inredningskanalen släpper två inredningsserier till er! Sen har vi även två andra överraskningar till er, vi har börjat spela in en talk show där vi gästas av mycket spännande människor! Det första avsnittet spelades in nu i helgen. Samt att vi har börjat spela in housetours i OTROLIGT fina hem. Håll i hatten säger jag bara, wow vad mycket spännande som händer! För att inte missa något, in och prenumerera på Inredningskanalen HÄR.

Men nu till denna veckans planer:

MÅNDAG:
05:00 tidigt biceps/triceps pass med Joel, avslutades med meditation. Hem, duscha och käka. Nu ska jag fixa iordning hemmet, försöka få upp lite gardinskenor och planera lite spännande saker som händer inom snar framtid. Mer om detta får ni reda på snart! Samt sitta med lite ekonomi.

TISDAG:
Gymma, jobba, handla och köpa skåp till badrummet på IKEA.

ONSDAG:
Jobba och på kvällen blir det en promenad med Natasha. Mysigt!

TORSDAG:
Gymma och jobba, inga andra planer än.

FREDAG:
Gymma, jobba och sen tjejkväll med Emelie. Ska bli så roligt! Middag och vin väntar. Wop wop!

LÖRDAG:
Verkligen BARA. TA. DET. LUGNT. Umgås med min fina sambo aka pojkvän aka Joel aka bästa personen ever. (Too much?) På kvällen blir det partaj!

SÖNDAG:
Dop för min kusin, Klara! Sen hämta min storebror på flygplatsen, han har varit och hälsar på pappa och Linda i Skellefteå.

Härlig och givande vecka! Vad ska ni hitta på?

Gillar

Kommentarer