Vet inte vad jag ska göra

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva om, berätta om varenda detalj. Så mycket jag hade behövt prata av mig om. Att skriva hur man egentligen mår då och då. Eller berätta om en oro som ständigt finns inom mig. Alla har sina dagar, så är det. Tyvärr kan jag inte berätta för er, hur gärna jag än vill eller behöver. Jag är tacksam för mina nära vänner som finns där för mig när det är tufft och min fantastiska sambo som alltid stöttar mig. Det är mycket jobbiga tankar som dyker upp ibland, även hemska mardrömmar. Det går i perioder och jag vet absolut varför jag mår som jag mår. Men tyvärr är det inget som jag enkelt kan trolla bort. Då det inte handlar om mig.

Jag är en person som ständigt sätter andra människors känslor och behov framför mina egna. Jag älskar det, absolut ÄLSKAR att göra andra människor glada och tillfreds. Men just nu har jag försökt prata med mina närmsta om vad som får mig att må dåligt eller varför jag kanske inte är på det allra bästa humöret.

Jag oroar mig varje dag. Varje minut. Varje sekund. Rädslan över att få ett samtal man inte vill ha eller bara behöva titta på när någon som står en nära faller isär. Man känner sig hjälplös och jag vet snart inte längre vad man ska göra...

Förlåt för ett väldigt luddigt inlägg, men detta var mitt försök till att få lätta hjärtat (så mycket jag kan).
Hoppas ni får en fin dag och ta hand om varandra!

Gillar

Kommentarer

Susanne
,
Kätlek till dig ♥️ Förstår din oro, men glöm inte bort dig själv ♥️😘
evelinaramback
evelinaramback,
♥️♥️♥️♥️
nouw.com/evelinaramback