VINTERLAND & ”SADISTER”

God kväll godingar!!

Alltså ser ni vilket vinterland jag vaknade till idag?! Hur mysigt?! Hoppas ni har haft en härlig måndag? Min har allt varit fylld med äventyr haha..följ med:

Klockan 10:

Sitter i väntrummet hos tandläkaren. Är medveten om att jag ska vara hos bilverkstaden i Mölndal om 60min. Klockan blir 5min över och jag känner mig som en treåring som har väntat alldeles för länge.
Men tillslut kommer en tjej ut och ropar ut mitt namn. Jag hänger med henne in bland fängelsehålorna *host* oj menade undersökningsrummen. Där väntade ytterligare en tjej som skulle kika i min mun. Jag visste att jag kanske skulle behöva laga en tand men höll tummarna för det bästa. Dem fäller bak mig i stolen och hon sa: ”Hmm det är ett litet hål, lika bra att laga!” Sicken sadist. Hon frågade om jag ville ha bedövning. Jag tänkte för mig själv: ”Jag kommer aldrig hinna bort till bilverkstaden om jag tar bedövning. I am strong. I can do this!!” Jag svarade henne lite halvklent: ”Nä jag kör utan..” Då svarar sadisten *tandläkaren*: Är du säker? Jag tänkte för mig själv: ”sa du precis det där? Kör innan jag ångrar mig för fan!! Fram med era mini-yxor!” Men svarade henne istället lågmält: ”Ja det är lugnt..” Då säger den ANDRA tandläkaren (hon som hämtade mig i väntrummet): ”Oj vad modig du är! Hade jag AAALDRIIIG vågat” Då tänkte jag för mig själv: ”Va lugn jag blev nu, riktigt harmonisk..(FUUUCK KOMMER DÖ, tack för denna tiden världen)” Men istället för mina egna små konversationer i huvudet valde jag att fnissa lite små stressad och blundade. Sista tanken: ”Jag är redo för era små vapen, skynda er så min bil hinner servas!!” Ps för er som inte fattar, jag är LIVRÄDD för tandläkare.


Men allt gick som en dans. Det gjorde ont men tack vare mitt mod tog allt bara 10min. Bilen blev servad och alla måsten bockades av på min ”att göra” lista. Hysterisk men givande dag haha. Det var bara att lära sig älska smärtan. Ähh!

Efter dessa äventyr var det dags för lunch hemma innan ett bröstpass med mannen i mitt liv. Nu ligger vi i sängen och ska sova. Båda ska upp och jobba imorgon.


Har ni lagat utan bedövning?

KRAM!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer