VISSTE NI ATT...?

VISSTE NI ATT...jag gick Estet/Teater på gymnasiet? Detta valde jag för att jag under högstadiet var väldigt blyg. Jag hatade att prata inför grupp och saknade hur jag var förr, pratglad och självsäker. Jag hade även musikal sista året där jag spelade cheerleader-ledare och uteliggare hahaa, vilka paralleller! Så glad att jag valde den inriktningen jag gjorde. Jag var omringad av kärleksfulla och kreativa människor och jag fick utlopp för mina egna kreativa sidor och fick växa som person.

Hittar ni mig på bilderna? ;)

VISSTE NI ATT...jag fullkomligt älskar att måla? Det är mitt bästa sätt att varva ner och bara få en lugn stund. Min egna slags meditation ;)

VISSTE NI ATT...år 2015 körde jag och min storasyster "Tough Viking" i Oslo? För er som inte vet vad det är, kortfattat en hinderbana i helvetet haha...Speciellt i Oslo där vi körde. Loppet gick i Tryvann i Oslo som också gick in i Oslo Winter Park. Så vi fick springa upp i långa skidbackar täckta av snö, kräla under taggtråd, hoppa genom eld, dyka under tunnor i en iskall sjö och springa med lera och vatten upptill knäna mestadels av loppet och mycket mycket mer. Avslutningsvis skulle man springa genom 10 000 volt för att gå i mål. Helt sjuk upplevelse men fy vilken känsla det var att gå i mål!!

  • Q&A

Gillar

Kommentarer