VM TRÄNING I STHLM

Jag hade så otroligt kul i Stockholm, lång men givande dag! Det var en person från varje Tommy Hilfiger butik i Sverige, Norge, Finland, Estland och Lettland som fick åka upp på denna träningen. I Göteborg har vi två stycken butiker, jag åkte upp från Avenyn och Moa åkte upp från Arkaden. Vi tog tåget tillsammans vid 06:00 från Göteborgs Central. Vi var framme i huvudstaden ca halv tio och tog tunnelbanan direkt till Östermalmstorg. Vi gick en liten bit till Stureplan där Tommy Hilfigers flagship store ligger. Jag hade aldrig tidigare varit där men oj vad fint det var! En riktig VM dröm att få åka dit och fixa i butiken. Kolla bara vad fin den är!!

Ni kanske undrar vad ”VM” står för? Det är en förkortning för ”Visual Merchandiser”. Vilket är en del av det jag jobbar med. Kort och gott har jag ansvaret för hur det ser ut i Avenyns butik i Göteborg. Flyttar om kläder, fixar skyltdockorna osv.

När vi kom in i butiken möttes vi av alla fina kollegor från Tommy. Många man aldrig hade träffar förut så det var kul att få lära känna dem. Vi började dagen med att gå igenom butiken och sedan blev vi indelade i grupper. Jag, tillsammans med två tjejer från Sverige och tre killar från Finland fick ansvaret att fixa iordning på herravdelningen. Vi delade upp oss inom gruppen också. Jag tog hand om ”Lewis Hamilton - kollektionen”, den bakre väggen med en höstkollektion, sedan väggen på Tailored och tillsammans med en annan tjej fixade vi bordet. Här kan ni se vad jag har gjort:

Detta tog ju såklart hela dagen. Vi började vid tio och slutade runt fyra på eftermiddagen. Vi hade lite lunchrast runt tolv tiden så jag och Moa gick till Sturegallerian och käkade. Jag beställde in en så otroligt god Caesarsallad! Fem av fem helt klart!

Timmarna gick och vi avslutade hela träningen med att gå runt och se vad alla hade gjort. Folk var så duktiga och det var så intressant och lärorikt att se deras arbete. Denna jobbresa var riktigt rolig och alla var så trevliga. Vilket fint företag man står bakom, wow.

  • Arbete

Gillar

Kommentarer